HTML

Friss topikok

  • koontar: Tisztelt Vezetőség! Köszönjük a pozitív hozzáállást, valamint a gyors reagálást a vezetés részér... (2010.03.10. 18:43) Üzemanyag norma
  • pzo: @convoiexceptionnel: Szerintem mindent sorjában első lépéstként az ha olvassák már valami, de jól ... (2010.01.12. 13:29) zihanyhiradó reszkess! Támadunk!
  • convoiexceptionnel: Köszi a KRESZ módosításokról szóló képes tájékoztatást! Kerestem már minden felé,még a minisztériu... (2010.01.11. 20:43) KRESZ 2010
  • pzo: Ezúton is köszönöm azokat az építő jellegű észrevételeket amelyeket tettetek megbeszélésen, és igy... (2010.01.07. 15:21) témakörök az éveleji megbeszéléshez
  • convoiexceptionnel: Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek! (2009.12.24. 11:29) Ünnepi köszöntő és egy felemelő történet

Linkblog

2009.12.09. 18:59 pzo

zihanyhiradó reszkess! Támadunk!

Kedves Kollégák!

A napokban belebotlottam egy idézetbe ami megtetszett:

Nemhiába mondom, hogy az Isten rosszul teremtette az embert, ki kellett volna mérnie a szavakat, mint a búzakalászba a szemeket, hogy ennyi és annyi jut egy-egy emberi nyelv számára, például egymilliárd szó, ha ezeket ledarálta az utolsóig, megdermedne a nyelv, és meg nem mozdulna többé, akkor aztán jobban meggondolnák az emberek, hogy mit beszélnek, s nem pazarolnák a szókészletüket üres, valótlan fecsegésre.

Mikszáth Kálmán: A Noszty fiú esete Tóth Marival (részlet)

És,hogy miért említem ezt meg, mert az utóbbi időben elharapódzott az udvari "zuhanyhiradó" - ban keletkező sztorik száma és témája, nincs kedvem beszállni ebbe a folyamatba ezért ez úton kérek nyomatékosan mindenkit , egy részt mielőtt valamit kitalál , hall , tovább ad , előtte gondoljon egy kicsit bele mit is tesz valójában.

Azért hoztuk létre ezt a blogot,hogy itt alakuljon ki témakörönként párbeszéd,és lehetőleg még az előtt,hogy valamilyen pletyka szárnyra kell esetlegesen el is hallhasson ha más nem úgy,hogy e fórumon kibeszélitek.

Legyetek szívesek és szójatok mindenkinek nézzen rá a blogra rendzseresen..

Köszönöm az együttműködést!

Jó munkát mindenkinek!

Papp Zoltán

 

 

 

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bautrans.blog.hu/api/trackback/id/tr961586414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

convoiexceptionnel 2009.12.13. 13:03:03

Szerintem.

Zuhanyhiradó, volt, van és lesz!

Ez ellen semmilyen blog, faliujság, hangosbeszélő, repülő által húzott felirat nem tud tenni.

A pletykát (mert ez az) lehet kommentálni, de megszüntetni szerintem nem.

Még valami.
Benézésből eddig sem volt hiány, csak hát nem írt senki semmit.

A másik, én mint felhasználó, ha szeretnék egy új témát kezdeni azt hogy tehetem, mert már órákat bénáztam a géppel és nem sikerült.
Így nézve viszont csak a "felülről" feldobott témákra tudok / tudunk válaszolni, ami nem mindig esik egybe az érdeklődési körünkkel. (pl. engem a mondva csinált problémák (( műhely gondok)) nem érdekelnek.)

pzo 2009.12.13. 19:32:22

@convoiexceptionnel: készül egy fórum oldal ahol a jövő héttől tudtok témákat nyitni "felső" segítség nélkül is.
Köszi az észrevételt, és mint ígértem sűrűbben fogok irogatni
üdv

convoiexceptionnel 2010.01.11. 21:07:32

Érdekes ez a blog dolog.
A zuhanyhiradóból kiderül, hogy sokan olvassák, (kommentálják is szóban) és várják az új hozzászólásokat (!)csak itt nem mer senki egy sort sem írni. :)
Tisztelet a kivételnek!
Persze már az is valami, hogy veszitek a fáradságot az olvasáshoz...

pzo 2010.01.12. 13:29:27

@convoiexceptionnel: Szerintem mindent sorjában első lépéstként az ha olvassák már valami, de jól látod a gondot is ,hogy itt ezen a csatornán keresztül is lehetne folytatni azt amit az udvaron tesztek.
Remélem előbb utóbb eljutunk oda is.
Addig is üdv mindenkinek
süti beállítások módosítása