HTML

Friss topikok

  • koontar: Tisztelt Vezetőség! Köszönjük a pozitív hozzáállást, valamint a gyors reagálást a vezetés részér... (2010.03.10. 18:43) Üzemanyag norma
  • pzo: @convoiexceptionnel: Szerintem mindent sorjában első lépéstként az ha olvassák már valami, de jól ... (2010.01.12. 13:29) zihanyhiradó reszkess! Támadunk!
  • convoiexceptionnel: Köszi a KRESZ módosításokról szóló képes tájékoztatást! Kerestem már minden felé,még a minisztériu... (2010.01.11. 20:43) KRESZ 2010
  • pzo: Ezúton is köszönöm azokat az építő jellegű észrevételeket amelyeket tettetek megbeszélésen, és igy... (2010.01.07. 15:21) témakörök az éveleji megbeszéléshez
  • convoiexceptionnel: Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek! (2009.12.24. 11:29) Ünnepi köszöntő és egy felemelő történet

Linkblog

2009.12.22. 10:23 pzo

Ünnepi köszöntő és egy felemelő történet

Kedves Kollégák!

Kedves Olvasó!

 
„Már most is bennünk van az az erő, ami ahhoz kell, hogy
megtegyük azokat a dolgokat, amelyekről el sem tudtuk
képzelni, hogy lehetségesek. Ez az erő rögtön elérhetővé válik,
amint a gondolkodásunkat/hitünket megváltoztatjuk.”
Maxwell Maltz
 
 
Lassan ez az év is eltelik, és remélhetőleg, úgy marad meg majd bennünk, mint az az év, amelyben sokat tanultunk és fejlődtünk. A válságot valamilyen formában mindannyian megéreztük, de ahelyett, hogy efelett siránkoznánk, sokkal előrébb jutunk, ha úgy tekintünk rá, mint valami új, jobb dolog kezdetére.
 
Mitől lenne jó ez az év? – kérdezhetitek. Többet kell dolgoznunk, és kevesebbet engedhetünk meg magunknak. Ez igaz. A világ megváltozott. Az idei évben a magánszemélyeknek, a cégeknek és az országnak is rá kellett ébrednie, hogy tovább már nem tudjuk újabb és újabb bankhitelekből finanszírozni a likviditásunkat – vagyis tényleges bevételekre van szükség.
 
A bevételek elérése pedig sokkal erőteljesebb és hatékonyabb produktivitást kíván meg mindannyiunktól.
 
Javítanunk kell a termelékenységen, javítanunk kell az ügyfelek kiszolgálásán, javítanunk kell saját és munkatársaink hozzáállásán.
 
Hajtsuk végre azokat a reformokat, amit eddig is tudtunk, hogy meg kellene lépnünk, csak nem voltunk rákényszerülve, hogy megtegyük! Változtassunk rossz szokásainkon, amelyek eddig megakadályoztak abban, hogy még sikeresebbek legyünk! A válság kényszerít minket, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból.
 
És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az ünnepek előtti rohanásban megálljunk egy pillanatra és átgondoljuk, mi mindenben fejlődtünk az elmúlt év során, és próbáljunk meg elégedettek lenni azzal, amit elértünk, miközben magasabb életszínvonal megteremtésére törekszünk.
 
Egy felemelő történet
 
Engedjétek meg, hogy az ünnepek alkalmával egy videóval kedveskedjünk nektek, amely egy Amerikába szakadt magyarról szól, akiről itthon szinte senki nem hallott, de akiről kint egyetemi könyvtárat és általános iskolát neveztek el.
 
Ben Dunlap, az amerikai Wofford egyetem elnökének rendkívüli hatású beszéde, amelyben elmeséli Teszler Sándor magyar holokauszt-túlélő történetét, akitől megtanulta a szenvedélyes élet és az egész életen át tartó tanulás alapjait.
 
Magyarok, akik emberek ezreinek életét változtatták meg.
 
A videó megtekintéséhez kattintson a linkre!
 
 
 
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok ezúton is mindenkinek!
 
  
Papp Zoltán
ügyvezető

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bautrans.blog.hu/api/trackback/id/tr621615247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ttt/g-bika 2009.12.22. 23:30:34

Sziasztok!

Hát igen valóban egy nehéz év végén járunk.Köszönet mindenkinek aki segített abban hogy a munkámat tisztességgel lássam el.Köszönet azoknak is akik csak a hibát és problémát látták bennem,mert így nekem is szükségem,, lesz( és van)hogy magamba száljak és hibáimból tanulhatok.
Próbáljunk meg akár öten is egy emberként gondolkodni és a munkánkat tenni akár a lehetetlenek tűnő helyzeteket is tökéletesen meg oldani!Én hiszem ki mit mond azt úgy jól is cselekszi,és ha követendő a példa akkor igen azt én is követem.Három hét közös munka nehéz és vicces pillanatok de ami az a végeredmény az a siker amely mindenkinek egyaránt fontos.!?
Minden kedves és kedvetlen kollégámnak kívánok jó(-sok) munkát a jövő évben.((Ha kell a nehéz pillanatokban fog össze szorítva és nagyokat nyelve és lassan telő idővel szemben mi akkor is végig csináljuk hogy büszkén tudjunk szemükbe nézni és( ha kérdezik akkor mondjuk)hogy ezt szívesen és értük is csináljuk.!
Kedves munkatársaim és kis családod ,kívánok mindenkinek boldog békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet.

ttt/s,o,zs,ö,sz,j,g.

Ui:nagyon tetszett a videó!
Ui.köszönöm ha el olvastad.
bocs ha csúnyán írtam üdv.(szöszi) ttt/g

((ez nem egy fizetett közlemény!))
CSAÓ....

convoiexceptionnel 2009.12.24. 11:29:59

Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek!
süti beállítások módosítása