HTML

Friss topikok

  • koontar: Tisztelt Vezetőség! Köszönjük a pozitív hozzáállást, valamint a gyors reagálást a vezetés részér... (2010.03.10. 18:43) Üzemanyag norma
  • pzo: @convoiexceptionnel: Szerintem mindent sorjában első lépéstként az ha olvassák már valami, de jól ... (2010.01.12. 13:29) zihanyhiradó reszkess! Támadunk!
  • convoiexceptionnel: Köszi a KRESZ módosításokról szóló képes tájékoztatást! Kerestem már minden felé,még a minisztériu... (2010.01.11. 20:43) KRESZ 2010
  • pzo: Ezúton is köszönöm azokat az építő jellegű észrevételeket amelyeket tettetek megbeszélésen, és igy... (2010.01.07. 15:21) témakörök az éveleji megbeszéléshez
  • convoiexceptionnel: Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek! (2009.12.24. 11:29) Ünnepi köszöntő és egy felemelő történet

Linkblog

2010.03.10. 16:16 pzo

Üzemanyag norma

 Kedves kollégák!

Ezúton szeretnék mindenkit tájékoztatni,hogy eszleltük a problémát a norma számítási rendszerben, köszönhetően néhány kolllégnak.

Azért,hogy rövidre zárjuk az információk téves áramlását, közös mindenkit érintő problémáról volt szó,mely hibának kijavításán már dolgozunk. 

A jövő hétre meglesznek az eltérések amelyeket a hiba okozott és akinél korrekcióra van szükség azt soron kívül hóközben elfogjuk végezni.

A hibáért elnézéseteket kérem, de azért öröm számomra,hogy ti is figyeltek arra amit kaptok az elszámolás mellé:)

További szép napot,és jó munkát

Üdv

Papp Zoltán

 

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bautrans.blog.hu/api/trackback/id/tr661828816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koontar 2010.03.10. 18:43:08

Tisztelt Vezetőség!

Köszönjük a pozitív hozzáállást, valamint a gyors reagálást a vezetés részéről a felmerült probléma megoldásával kapcsolatosan. Ezúton szeretném megkérdezni, hogy a norma számítási rendszerben észlelt hiba korrigálása meddig terjed ki visszamenőlegesen, mivel a észlelt probléma egyik része az idei év kezdetétől áll fenn, míg a másik része régebbre vezethető vissza? Ez a gond előbb észlelhető, és orvosolható lehetett volna, hogyha a munkabérjegyzék mellé - a kért és igért - elszámolási részletezést is megkapjuk.

További szép napot és cégvezetést!

Üdv:

koontar
süti beállítások módosítása