HTML

Friss topikok

  • koontar: Tisztelt Vezetőség! Köszönjük a pozitív hozzáállást, valamint a gyors reagálást a vezetés részér... (2010.03.10. 18:43) Üzemanyag norma
  • pzo: @convoiexceptionnel: Szerintem mindent sorjában első lépéstként az ha olvassák már valami, de jól ... (2010.01.12. 13:29) zihanyhiradó reszkess! Támadunk!
  • convoiexceptionnel: Köszi a KRESZ módosításokról szóló képes tájékoztatást! Kerestem már minden felé,még a minisztériu... (2010.01.11. 20:43) KRESZ 2010
  • pzo: Ezúton is köszönöm azokat az építő jellegű észrevételeket amelyeket tettetek megbeszélésen, és igy... (2010.01.07. 15:21) témakörök az éveleji megbeszéléshez
  • convoiexceptionnel: Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek! (2009.12.24. 11:29) Ünnepi köszöntő és egy felemelő történet

Linkblog

2010.03.10. 16:29 pzo

Bautrans beveszi a Facebook-ot

Kedves kollégák!

Igyekszünk haladni a korral, ezért mostantól a Facebook közösségi portálon is megtalálható lesz a Bautrans az alábbi link alatt:

http://www.facebook.com/group.php?gid=350309636388

Ha valakinek nincs regisztrációja az a www.facebook.com oldalon egyszerűen regisztrálhat és onnantól kezdve napról napra követheti majd a céggel kapcsolatos fejleményeket,illetve teljesen aktív résztvevője lehet a csoportnak,akár egy rakodás képeivel, történetével,akármivel ami a cégről szól.

Egyenlőre még nincs rajta sok minden de ezen hamarosan változtatni fogunk...

Ezen a portálon keresztül ti is tudtok majd magatok saját témát nyitni olyan témában ami foglalkoztat benneteket.  

Nem titkolt szándékunk az sem,hogy erre az oldalra tereljük azokat a kedves ügyfeleinket is akik a megbízóink vagy a jövőben szeretnénk ,hogy azok legyenek, mert ha megnézitek majd magatok is láthatjátok ,hogy az oldal abszolút alkalmas rövid,de informatív gyors adatok cserére.

Kérelek benneteket, segítsétek ezen a csatornán keresztül is munkánkat, aziránt,hogy minnél több helyen és formában jelen lehessünk a mármeglévő és a majd jövőbeni ügyfeleinkél is.

Nem utoló sorban azokat a képeket amelyeket szoktatok küldeni e-mailben innentől kezdve akár ezen a portálon keresztül is lehetséges lesz megosztani másokkal,gyorsan és egyszerűen.

Ha esetleg valami nem volt teljesen érthető kérdezzetek!

Üdv mindenkinek

Papp Zoltán

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bautrans.blog.hu/api/trackback/id/tr241828925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása