HTML

Friss topikok

  • koontar: Tisztelt Vezetőség! Köszönjük a pozitív hozzáállást, valamint a gyors reagálást a vezetés részér... (2010.03.10. 18:43) Üzemanyag norma
  • pzo: @convoiexceptionnel: Szerintem mindent sorjában első lépéstként az ha olvassák már valami, de jól ... (2010.01.12. 13:29) zihanyhiradó reszkess! Támadunk!
  • convoiexceptionnel: Köszi a KRESZ módosításokról szóló képes tájékoztatást! Kerestem már minden felé,még a minisztériu... (2010.01.11. 20:43) KRESZ 2010
  • pzo: Ezúton is köszönöm azokat az építő jellegű észrevételeket amelyeket tettetek megbeszélésen, és igy... (2010.01.07. 15:21) témakörök az éveleji megbeszéléshez
  • convoiexceptionnel: Békés, boldog karácsonyt és nagyon boldog, eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek! (2009.12.24. 11:29) Ünnepi köszöntő és egy felemelő történet

Linkblog

2009.03.04. 17:36 pzo

Bautrans "futam"

Kedves Kollégák!

Nem könnyű időket élünk. Mint azt már ti is tapasztalhattátok, mostanság amerre csak néz az ember a válságról, leépítésekről, elbocsátásokról, csökkentett munkarendről szól minden hír. Legyen szó távoli országokról, helyi médiáról, saját ismerőseinkről vagy akár a közeli rokonságról nem könnyű mostanában jó híreket és pozitív példát hallani. Bennetek is felmerült már biztosan vajon minket, a mi cégünket, hogyan érinti mind ez? Nekünk kell számolni leépítéssel? Nálunk is lesz elbocsátás?
Nos ahogy a régi viccben áll: Van egy jó hírem meg egy rossz! Melyikkel kezdjem?
Szóval a jó hír, hogy nálunk nincs szó elbocsátásokról sem megszorításokról, viszont a rossz hírem az, hogy azért, hogy ez így is maradjon, sok mindent kell tennünk közösen!
Változtattunk a csapat összeállításon, ahol arra szükség volt, szervezeti felépítésünkön azért, hogy még hatékonyabban tudjunk ügyfeleinknek szolgáltatni. Új hatékonyabb értékesítési megoldásokat dolgoztunk ki és vezettünk be. Beindítottuk a csoportokat közöttetek, hogy jobb és szélesebb legyen a cégen belüli kommunikáció. Ehhez mostantól még a blogunk is rendelkezésre áll számotokra, használjátok. Számos átalakítást sorolhatnék még itt fel, de akkor nem jutna hely az egyik leglényegesebb előttünk álló feladatnak. Sokan közületek már rengetegszer hallatátok tőlem, hogy a cég tényleges „értékesítői” ti magatok vagytok, hiszen az ügyfeleink veletek találkoznak elsősorban. Az ahogy ti az ügyfélnél megjelentek és a munkát végzitek dönti el végső soron ,hogy a cégünkkel kívánnak együtt működni vagy sem. Ezért arra gondoltam, hogy ezen a leglényegesebb területen egy közös játékra hívlak benneteket. A játékszabályokat a mellékelt kiírás tartalmazza.
Ez a verseny alkalmas lesz arra, hogy feltérképezzük mit is csinálunk jól, mitől voltunk vagyunk sikeresek, és nem utolsó sorban segít abban, hogy miként lehetünk még jobbak a jövőben!
Sok sikert és jó szerencsét a játékhoz!
 
Üdvözlettel:
Papp Zoltán

33 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bautrans.blog.hu/api/trackback/id/tr66981414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piros7 csopvez. 2009.03.08. 02:25:56

Sziasztok! Nőnap alkalmából sok szeretettel köszöntünk minden nő munkatársat és minden kolléga nő hozzátartozóját! Piros 7csop

convoi exceptionnel 2009.03.08. 09:32:48

Üdvözlök minden Bautrans blog olvasót!

Ez úton is szeretnék boldog Nőnapot kívánni minden hölgynek!

Örömmel látom, hogy létrejött ez a blog, bízom benne, hogy épülésünkre lesz.

piros7 csopvez. 2009.03.15. 21:10:36

Sziasztok ! Hozzászólás a műhellyel kapcsolatbam. Nagyon szép dolog a spórolás,ebben az időben kell is, egyet értek vele csak tudni kellene ,hogy min kell spórolni! Pl. elvárják hogy a kiegészítők jól működjenek/lánc ,csat,spanifer stb./. Amikor egyik héten kérek olajzó spréket NINCS. A másik héten kérek késő ,elvitték a TTT-k, nekünk nem jutott! Hány darab kellene a ragtárban, hogy mindenkinek jusson? Egy szererelő nem szerelelő véleményem szerint minimum kettő kell! Egyik reggel 7-től, x ideig, másik délután14-től x ideig. Sajnos nem tudunk beérni a hivatalos munkaidőre a műhelybe, pedig sokszor fontos lenne ha valaki tudna segíteni! Tudom, hogy a sofőrökkel is adódnak problémák, de ezt megpróbáljuk brigádon belül megbeszélni , ezzel is előbbre tudnánk lépni a jövőben A hozzászólásban olvastam hogy nem tapasztaltok megkülönböztetést, de sajnos ez létező probléma, de ezt csak közösen tudnánk megoldani! Üdv mindenkinek! További sikeres együttműködést kívánok!!!! Piros 7 csop .vez.

convoi exceptionnel 2009.03.18. 11:10:31

Minden Sándornak boldog névnapot kívánok!

kely 2009.03.19. 18:44:25

üdvözlök mindenkit eza blog oldalon

pzo 2009.03.19. 20:34:28

@kely: légy te is üdvözölve:)

fefe73 2009.03.20. 20:07:10

Üdv mindenkinek
Ha Cb-vel vagy az autóban lévő egyéb elektronikai cuccokkal gondotok van(javítás vagy ha kell valami) szóljatok vagy írjatok itt,segítek.
HAJRÁ DARUSOK

convoi exceptionnel 2009.03.21. 10:58:55

Sziasztok!
Tudom, most sokan fogtok mosolyogni, de nem tudom hogy kell egy blogot "használni"!(és lehet, nem csak én vagyok ezzel így)
Az olvasás az még csak-csak megy, de írni az már nem olyan egyszerű.
Főleg miután körbenéztem a nagyvilág blogjaiban, azt kell látnom, hogy azok mint egy napló működnek.Persze biztos van ott is panaszblog de az nem nagyon fogott meg.

Szóval jó lenne a velünk történtekről olvasni,az élményekről (talán 1-1 képet is lehetne ha a technika engedi). Ez a felület átvehetné a "zuhany hiradó" szerepét is akár...

Hajrá Darusok, Közutasok és hajrá BAUTRANS!

fefe73 2009.03.21. 14:49:42

Hali convoi ex
A saját profilod alatt annyi blogot,feljegyzést írsz amennyit csak akarsz.Ha van időd akár minden nap.
A többiek meg elolvassák és tesznek hozzá,reagálnak rá.Ha mindenki megszokja hogy van ez az oldal egész érdekes dolgok sülhetnek ki belőle.
Írj én meg olvasom.
Üdv
B.F

csüngőhasu 2009.03.21. 15:34:30

Sziasztok!
Hú,de kafa,itt lehet akkor a régen nem látott kollégáknak üzenni is!
Convoi én értem ám mire gondoltál!
Ezzel én is egyetértek.
Tisztelt Kollégákat megkérem terjesszék ezt az oldalt cégen belül,akár a zuhanyzóban is! És akkor egyszer csak jó sokan leszünk, akkor lesz ez igazán jó, ahogy a fefe73 mondta.
Üdv.

csüngőhasu 2009.03.21. 16:01:14

@piros7 csopvez.: T csopvez úr!
Egyetértek veled," 1 szerelő nem szerelő", ezért van nekünk kettő,és kiegészül ez a csapat a legszorgalmasabb segítővel a gkv.-val!
Azt hiszem a V.L. ezt próbálta feszegetni.
A másik kérdés a megkülönböztetés. Ezt a dolgot nem igazán értem, engem Te biztos a másik oldalra sorolsz, de itt most elárulom neked és nektek,engem is küldtek már el a műhelyből,mikor nem volt az autómra kapacitás. És többször fordult velem is elő,hogy épp nem volt valami anyag a raktárban. / olyankor előveszem a tartalék tartalékját!/ . Remélem gondolataimmal én is tudtam segíteni valamennyit. Köszönöm a lehetőséget!

fefe73 2009.03.21. 21:41:20

Látom egyre többen vagyunk,ez a jó.
Szépen lassan gyűlik a nép.

Egy fickó megkérdezi a feleségét
-Drágám mit csinálnál ha nyernél a lottón?
-Mit?Odaadnám a felét és elválnék.
-Oké,nyertem 200Ft-ot ,itt a fele,és húzz
a p..ba

kely 2009.03.23. 06:39:50

szeretném meg köszönni a PIROS 7es ,brigád nak a szombati találkozot amelyen meghivott vendégek is voltak . úgy érzem hogy sok dolgot meg beszéltünk,és sok dologrol meg el, beszélgettünk,szerinten töb ször kellene ilyen beszélgetés ajobb munkanérdekébe,.üdv.

Időrabló 2009.03.24. 13:27:29

Sziasztok. Szeretném én is gyarapítani a blog oldal olvasói és írogatói táborát. Üdvözlök mindenkit az oldalon és minden kedves Gábornak szeretnék boldog névnapot kívánni. Kely örülök neki, hogy építő jellegűnek találtad a szombati brigád gyűlést. Szép napot mindednkinek.

V.L. 2009.03.25. 14:10:26

Reklám, kicsit másképp...

Nincsen karikás ostorom,
Nincs lakásom, se autóm, és lehet, hogy
ma-holnap
munkám sem lesz.

Albérletben élek, és ott is fogok megrohadni.

Nem vagyok gazdag és nem hordok márkás gatyát.

A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, amit rajtam
kívül
még több millióan leszarnak.

A vezetéknevem megelőzi a keresztnevem, és nem tartom furcsának ha
valaki
Bélának nevezi el a kisfiát.

A trabantom megelőzi a gyalogosokat és kerékpárosokat, és nem örülök,
ha a
turisták összekevernek a bevándorlókkal.

Büszkén gondolok Orbán Viktorra, az igazságosra, Gyurcsány Ferencre,
népünk megmentőjére, a tömegközlekedésünkre, az oktatási és
egészségügyi rendszerünkre, a közbiztonságunkra, az államadósságunkra,
a gyorsan épülő 4-es metrónkra és M0-ás körgyűrűnkre, a faji
öldöklőinkre, a tanárverő diákjainkra, a focistáinkra, a kivándorló
feltalálóinkra, az adócsaló gazdagokra, az élősködő bevándorlókra.

Itt élek Európa segglyukában.

Pesszimizmusban, dohányzásban, alkoholizmusban, rákos
megbetegedésekben, öngyilkosságban, a jogszabályok kijátszásában, a
törvények megkerülésében mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk él a
világon a legtöbb pornós picsa.

Magyarország!! Én így szeretlek!

by V.L.

fefe73 2009.03.25. 19:37:26

Laci,ha olvasod,örömmel tudatom hogy kész az invertered!Lerakom, a P.Gabinál,mert nem tudom hogy mikor találkozunk.

koontar 2009.03.26. 20:44:55

Először is üdvözlöm a blog olvasóit, majd összeszedem a gondolataimat, és rátok zúdítom egyszerre. Az lesz ám a cunami!!

Időrabló 2009.03.29. 09:15:56

A varázsgömb kipróbálása után el ne felejtsd becsukni a szádat! Szép napot minden blog olvásónak! www.fekete-radirgumi.extra.hu/kristalygombcsoda.swf

piros7 csopvez. 2009.03.31. 22:30:09

Sziasztok!Én is úgy érzem valóban sikeres volt ez a csop. találkozó. Köszönjük, hogy megjelentek meghívott vendégeink és sikerült sok vitás kérdést megbeszélni! Reméljük ők is így érzik és a későbbiekben is össze tudunk hozni ilyen beszélgetéseket. Szeretnénk, ha ez a fajta együttműködés megmaradna!Így vendégeink is bepillanthattak a csop. életébe és problémáiba. Köszönöm a csop. tagok észrevételeit és a blogban való visszajelzéseit! Piros7 csop.vez.

csüngőhasu 2009.04.03. 19:38:55

V.L. Nem ezt vártam tőled!

Nincs Számomra sok munka.
Nem vagyok fáradt.
Nem hordok raklapos árut.
A világ egyik legszebb és legnehezebb munkáját végzem, s rajtam kívül még több mint harmincan értik,hogy mire gondolok,mikor azt mondom, Anyám Útra !!!
A cégem neve megelőzi a hírünket, és nem örülök,ha a vezénylők összekeverik,TörökBálintot,Török Öcsivel!!!
Büszkén gondolok elődünkre Soltira, az igazságosra, a cég felemelőjére Herr Felbermayerre,és Papp Zolira.
Szeretem a téli időszakot,az erős láncokat, a narancssárga kamiont,a munkásruhám, Európában otthon vagyunk, túlméretben mi vagyunk a császárok, és igen is nálunk dolgoznak a könyvelésen a legszebb nők.!!!!!!

BAUTRANS én így szeretlek !!!!!!!


By Csüngőhasú


/sorry Tamás/.

pzo 2009.04.04. 09:33:57

Ez a vallomás olyan szép,hogy kinyomtatva kikerül a fallra:)
(bocs Tamás)

manta19 2009.04.14. 15:39:22

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert meghalódott az áram átalakítóm és jó lenne ha valaki meg tudná nézni, hogy kukába való és vehetek újat vagy még megmenthető esetleg.
Előre is köszi

manta19 2009.04.14. 15:41:28

Ui.: tudom 1szó de most igy sikerült :)

fefe73 2009.04.14. 20:20:22

@manta19: Csörögj rám ha menthető,megmentjük

06-30-421-3649
Üdv

szabóferi 2009.04.26. 19:45:54

Sziasztok!
Imádom Dunántúlt meg a tökösséget!A pontversenynél kéményt kell szállítani?Az oktatás tök jó volt, a pizza ízlett, a horgászversenynél lehet olyat csinálni,h.halat kell enni?És mennyien leszünk?
Mindenkinek szép májust!sok fuvart!
Fecó

koontar 2009.04.27. 13:57:51

Kicsit irónikusra sikeredett a hozzászólásod Fecó!!

szabóferi 2009.04.30. 19:22:15

Ezt mindenki így ítéli meg?
Hajrá Május 1.!

Időrabló 2009.05.08. 21:54:56

@szabóferi: Fecó! Csak az törjön pálcát a másik feje felett aki még soha nem hibázott!

koontar 2009.05.31. 20:32:23

Csak egy észrevétel:

[imgw]http://images.netbag.hu/20090531/20304856388.JPG[/imgw]

Nem kellene már módosítani!!

convoi exceptionnel 2009.06.20. 21:17:44

Sziasztok!

Boldog születésnapot Bautrans!

Bízom benn, hogy huszonötödik,harmincadik,negyvenedik,sőt az utána következők is legalább ilyenek lesznek mint a mostani volt.
Kicsit kevesebb eső, több napsütés persze jó lenne, de azt még (pillanatnyilag) nem tudjuk leszállítani. :)

Ez úton gratulálnék azoknak akik kisorsolásra kerültek. (itt jegyezném meg, hogy a piros hetes, mindent visz!) :)

További jó munkát és sok születésnapot együtt!

koontar 2009.06.21. 10:18:00

Egy kis segítség a válság megértéséhez!

Pénzügyi válság

Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a
következő sorok segíthetnek:

1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a
falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.

2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.

3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a
beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak
abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.

4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.

5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell
utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a
nevében átveszi a majmokat.

6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt
a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek
darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."

7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket,és megvették az összes majmot.

8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a
képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.

(Isten hozott a Wall Streeten!!)
süti beállítások módosítása